Friday dive w. JukeBox & Bella Santiago | BelugaMC
Address: STR. LIPSCANI 30-34
Reservations: 0752 525 353 RO EN Facebook

Friday dive w. JukeBox & Bella Santiago


On Friday, November 16th we dive with Trupa Jukebox & Bella Santiago ♥ You all are invited to taste a new level of nightclubbing in #Bucharest. Join us in the coolest place in old town.

#season3 | Real fun | Live Music | Extreme Shots | Special Offers.
Book to remember: 0752 52 53 53 | more: www.belugamc.ro

Friday SPECIAL OFFER:
1 + 1 Vodka Absolut = 299 lei
1 + 1 Rum Havana Club = 299 lei
1 + 1 Whisky Ballantine’s = 299 lei
___________________

Jukebox este tonomatul fabricat în România! Cu aproape 20 ani de activitate și peste 2000 concerte, Jukebox a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de muzica live din Romania.
Până în prezent, Jukebox a lansat 3 albume și alte 10 single-uri. În februarie 2017, trupa s-a îmbogățit cu o voce excepțională și o apariție exotică, Bella Santiago, noua solistă Jukebox, și a lansat “Vocea Ta” si “Auzi Cum Bate”, noile piese având succes atât în țară, cât și peste hotare. Bella a urmat cursuri de muzică de la vârsta de 12 ani și a început să cânte în concerte și in show-uri de televiziune în Filipine, Malaezia și Taiwan, de la vârsta de 15 ani, fiind denumită “mica Beyonce” a Asiei. În 2016, frumoasa filipineză a ajuns până în finala concursului “Românii au talent” și s-a făcut remarcată prin show-ul energic și vocea puternică, iar la începutul anului 2017, artista a lansat primul single și videoclip din carieră solo, “Unpredictable”, piesă produsă în studiourile HaHaHa Production.
Trupa, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscută și pentru prezența în emisiunea “Cronica Cârcotasilor”, timp de 10 ani, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri și concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016, Te Cunosc de Undeva 2017, Eurovision 2018).
Toate concertele marca “Jukebox” sunt “ediție specială” iar veselia, carisma, autenticitatea și experiența muzicienilor completează un show live de excepție, în permanentă interacțiune cu cel mai important membru al trupei Jukebox: publicul! Cele mai cunoscute hituri internaționale, adaptarile originale ale unor piese romanesti, alaturi de piesele originale Jukebox și improvizațiile muzicale spontane, fac deliciul unor concerte memorabile, cu doze uriase de emotie si energie pozitivă.
.
Mai multe informaţii despre Jukebox & Bella Santiago:
www.trupajukebox.ro
www.facebook.com/trupajukebox
www.youtube.com/jukeboxband

Share it on -

Call Now ButtonREZERVĂRI