Evenimente | BelugaMC
Address: STR. LIPSCANI 30-34
Reservations: 0752 525 353 RO EN Facebook

28

February

Friday Dive w. The Colours

Când iarna își face de cap, noi ne punem în mișcare și dăm puțină culoare weekendului tău!

06

March

Bedda Band Live

Descoperim împreună orizonturi noi ale distracției, la bordul Submarinului Beluga! Vino în Centrul Vechi pentru o petrecere pe cinste și ai toate șansele să trăiești o aventură în larg. Muzica este asigurată de Bedda Band, băuturile de cei mai tari marinari, iar distracția este responsabilitatea întregului echipaj! Hai cu noi vineri, 6 martie!

Ladies Night Out

07

March

Ladies Night Out Party

Weekendul ideal începe vineri în Submarin dar e incomplet fără o sâmbătă cu tematică, cum numai în Beluga poate avea loc. Dăm tonul distracției, amplificăm volumul muzicii, întărim shot-urile și vă așteaptăm pe toți la Ladies Night Out. Promitem o noapte de pomină!

13

March

Iulia Dumitrache Live

Dacă e vineri seara, e timpul pentru o nouă scufundare în adâncurile distracției! Ia-ți cei mai buni prieteni, rezervați-vă o masă și pregătiți-vă de o noapte de petrecere fără pauză. În adâncuri va răsuna vocea Iuliei Dumitrache și sunetele paharelor de shot-uri și cocktail-uri! Hai în #Submarin!

14

March

Cabaret Noir Party

Submarinul capătă o nouă înfățișare, îndreptându-se spre adâncuri ispititoare. O noapte senzațională, excentrică și îndrăzneață te așteaptă sâmbătă, 14 martie, în Beluga! Vino la bord, să străbatem apele distracției împreună!

20

March

Bedda Band Live

Ai chef de o aventură fără să părăsești orașul? Hai în Beluga, Submarinul care te duce în locuri unde distracția primează. Călătorim pe undele muzicii Bedda Band, iar destinația e mereu o surpriză plăcută. Hai cu toată gașca in Submarin!

21

March

Fiesta Mexicana Party

It’s time for a grande fiesta Mexicana! Join us on the Submarine to celebrate everything Mexic has given to us – good vibes, electrifying music, tequila and a colorful pleasure for parties! It’s all set then – we meet on Saturday, March 21st for another epic party at Beluga!

27

March

Special Guest Orchestra

Vineri seara, aruncă-te din nou în valurile distracției! Plecăm în larg pe Submarinul Beluga, în ritmurile muzicii Special Guest Orchestra. Adaugă-ți în agendă următoarea petrecere Beluga și vino alături de toți amicii tăi la cea mai tare distracție din Centrul Vechi!

28

March

Aye, Aye, Captain!

Se anunță o noapte de pomină la bordul Submarinului! Vino să ridicăm ancora și sa ne avântăm în larg, unde nimic nu ne poate deranja petrecerea până la răsăritul soarelui! Echipajul Beluga te așteaptă cu băuturile reci și cu atmosfera încinsă! Aye, Aye, Captain!

22

May

Friday Dive w. Bosquito

Venim cu o simplă întrebare către tine. De câte ori a fugit iubita ta de tine?

Probabil că de multe ori, puține sau chiar deloc. Avem noi o informație prețioasă pentru tine.

Am zărit-o noi și îți promitem că o vei găsi la Beluga, în data de 22 Mai, Vineri, cu Bosquito!

Call Now ButtonREZERVĂRI