Evenimente | BelugaMC
Address: STR. LIPSCANI 30-34
Reservations: 0752 525 353 RO EN Facebook

13

December

Friday Dive W. FreeStay

FreeStay se întoarce în Submarin cu un concert live pe care n-ai vrea să-l ratezi! Îți pregătim băuturile preferate și atmosfera de petrecere, tu vino cu gașca pusă pe distracție! S-a înțeles?
Toată lumea la posturi! Ne vedem în Submarin.

14

December

SOS: Ice To Meet You

 

Iarna asta, navigăm către cel mai hot party în Submarin! Echipajul e pregătit, avem rezervele necesare de cocktailuri, shot-uri și voie bună! Iar energie avem cât pentru un party de-o vară! Ne vedem pe 14 Decembrie!

20

December

Friday Dive w. Tostogan’s

Friday, December the 20th, we dive #live with Tostogan’s. Join the Submarine for a night to remember and also an awesome Balkanic Show! Extreme shots, crazy crew and one perfect mix of songs to keep you dancing in the depths. Aye, Aye captain, we are ready to go deep!

21

December

Saturday Dive w. FreeStay

On Saturday / 21.12 / we gladly let FreeStay to take over the Submarine! Get ready to dive! Extreme shots, crazy crew and one perfect mix of songs to keep you dancing in the depths. Aye, aye captain, we are ready to go deep!

27

December

Friday Dive w. Insieme

Friday, December the 27th, we dive #live with Insieme. Join the Submarine for a night to remember. Extreme shots, crazy crew and one perfect mix of songs to keep you dancing in the depths. Aye, aye captain, we are ready to go deep!

28

December

SOS: Egyptian Night

– SOS! We need to go back in time.
– Where?
– In ancient times. We’ve left something behind.
– What is it? We forgot about the Pharaos feast!
This December we’re ready to party just like the Ancients! See you on the 28th of December!

31

December

Revelion 2020 – Dive into the Future

Mai sunt fix 123 031 minute până la Revelion și tu nu te-ai pregătit încă?

03

January

Friday Dive w. Friends

Când nu te mai saturi de petreceri în perioada asta, noi suntem alături de tine! Pornim motoarele Submarinului, dăm muzica celor de la Friends la maximum și pregătim cocktailuri originale care să te țină în acțiune toată noaptea! Știi că-ți surâde ideea unei noi petreceri, așa că fă-ți rezervare pentru o vineri crazy alături de prieteni pe Submarinul Beluga!

04

January

SOS: Casa de Papel

Sunteți pregătiți să dăm marea lovitură a petrecerilor din Centrul Vechi? Hai în Beluga pe 4 Ianuarie! Noi facem planul de acțiune, punem băuturile la rece și începem antrenamentul pentru o noapte lungă, în care adrenalina și distracția vor fi la cote maxime! Fă-ți rezervare la SOS Casa del Papel!

10

January

Friday Dive w. The Colours

Când iarna își face de cap, noi ne punem în mișcare și dăm puțină culoare weekendului tău! Ne întâlnim cu The Colours pe Submarin pentru o nouă escapadă în larg, unde nimeni nu ne poate întrerupe petrecerea până la răsărit. Fă-ți rezervare pe submarin și hai să schimbăm culoarea și ritmul iernii!

11

January

SOS: A night in Russia

Dacă nu mergi tu în Rusia, vine Rusia la tine, mai pusă pe petrecere ca niciodată! Ne facem încălzirea pentru Anul Nou cu cea mai bună vodka și cea mai încinsă atmosferă din Centrul Vechi. Vino în Beluga să petreci o noapte rusească ca la ea acasă!

13

January

Revelion Pe Stil Vechi: Lia Taburcean

Ne îmbarcăm din nou pentru o croazieră excepțională! Ia-ți bilet pe Submarinul Beluga ca să începi Anul Nou pe ritmuri moldovenești ce-ți vor menține voia bună la maximum până la următoarea petrecere de Revelion!

17

January

Friday Dive w. Friends

Ia-ți prietenii și hai să dăm o tură cu Submarinul! Weekendul începe bine, pe muzica celor de la Friends și ducem petrecerea până în zorii zilei următoare pe valuri de cocktail, ca să admirăm răsăritul în larg. Rezervă-ți masa în Beluga, ca să te asiguri că savurezi fiecare moment din călătorie și din petrecere!

18

January

SOS: Bolywood Night

Pornim într-o călătorie exotică, pe ritmuri dinamice și seducătoare, în culori amețitoare! Pregătește-te pentru Bollywood Night pe Submarinul Beluga, o petrecere în care să te exprimi așa cum simți prin dans! Sâmbătă încingem podelele și aprindem focul pasiunii în apele adânci ale mării chiar de pe Submarin!

24

January

Friday Dive w. FreeStay

Alătură-te Freestay pentru un dive in muzical Vinerea aceasta pe Submarin! Pregătim cele mai tari cocktailuri pentru tine și gașca de prieteni, ca să aveți suficiente resurse de energie pentru a întâmpina dimineața în larg!

25

January

SOS: Afro Party

This Saturday, we celebrate the Afro culture and music. Bring your rythm, your natural charisma and your friends to the Submarine and let’s shake it, shake it! Share your Afro experience with the coolest party people in town at Beluga!

☎️ Book your dive: 0752 525 353

31

January

Friday Dive w. Mahala Rai Banda

Mahalaua se mută-n Beluga Club weekendul acesta! Inspirată din tradiția țigănească și șlefuită de note moderne funk, muzica celor de la Mahala Rai Banda dă tonul unei petreceri care va răsuna în tot orașul! Te așteptăm pe Submarin pentru o escapadă muzicală dintre cele mai excentrice!

28

February

Friday Dive w. El Negro

Prima oară pe scena Beluga, o seară exotică cu cea mai notabilă trupe Reggae din România, în forma Full Live Band. Trecem în revistă ritmuri, versuri și melodii El Negro care ne-au ținut în cluburi până dimineață, într-un regal reggae – full live band EL NEGRO!

Call Now ButtonREZERVĂRI